Sposób przygotowania

Dwie szklanki mleka gotujemy z cukrami, a w 1/2 szklanki roztrzepujemy żółtka i mąki, gotujemy budyń.
Po wystudzeniu ucieramy z masłem na puszysty krem, dodajemy wiórki kokosowe.
W formie układamy na zmianę herbatniki i masę, posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takiego bez pieczenia jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny przepis, na pewno wypróbuję!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię podobnie, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    polecam bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !