Sposób przygotowania

w garnku rozpuszczamy kostki bulionowe w ok 3 litrach i zagotowujemy .Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i strata na tarce marchewkę . Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę siekamy i podsmazamy na maśle na złoto .Dodajemy do zupy . Doprawiamy solą ,pieprzem .Wrzucamy garść makaronu >

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można posypać posiekana natką pietruszki
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !