Sposób przygotowania

Zaczynamy od przygotowania marynaty. Łączymy musztardę, olej, miód, keczup oraz sól, a następnie przepuszczamy czosnek przez praskę i dodajemy do marynaty. Goździkami nakłuwamy karkówkę i polewamy marynatą, równo z każdej strony i wstawiamy do lodówki. Następnego dnia wstawiamy mięso do naczynia żaroodpornego, podlewamy wodą i pieczemy do miękkości w ok 200-210 stopni minimum godzinę. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj, zjadło by się takie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszna karkóweczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super marynata
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    goździki może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    goździki może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !