Sposób przygotowania

Przygotować wywar z włoszczyzny wcześniej lub ugotować w całości razem ze startą na tarce kalarepą i później wyjąć włoszczyznę.Zupę zaprawić mąką,zagotować i odstawić.Wlać przegotowane mleko,doprawić i podawać - z kluskami lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dawno temu robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !