Sposób przygotowania

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130737/biszkopt.html - przepis na biszkopt

biszkopt studzimy

gotujemy budyn na mleku z cukrem - musi byc bardzo gesty

wylewamy jeszcze cieply na biszkopt

studzimy

zelatyne rozpuszczamy w goracej wodzie

sniezki ubijamy z letnia zelatyna

wykladamy mase na budyn

dekorujemy winogronem
zalewamy zielona galaretka

chlodzimy....smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo fajne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciacho
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super wygląda to ciasto i na pewno też tak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    chętnie bym spróbowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam pyszne a szybko sie je robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i swietnei smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha ciacho :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !