Sposób przygotowania

Do filiżanki wlać gorące espresso, dodać 10 ml likieru Baileys (podstawowa wersja smakowa), posłodzić. Wierzch dekorować bitą śmietaną.
Dobry, słodki deser. Jednak likier nie należy do najtańszych, można więc użyć dowolnego innego jaki tylko nam smakuje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    z baileys jeszcze nie piłam, ale za to bardzo lubię z likierem orzechowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    ja nie piłam z orzechowym :) myślę, że kiedyś spróbuję. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super rozweselacz
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubię taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !