Sposób przygotowania

Na długim talerzu ułożyć liście sałaty i cykorii, obrany ze skóry filet (bez większych ości). Skropić sokiem z cytryny.
Koperek i chrzan mieszamy ze śmietaną, doprawiamy. Polewamy sosem rybkę i dekorujemy plastrem pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalna
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    rewelacyjna przystaweczka (:

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !