Sposób przygotowania

Miód z cukrem wymieszać, razem z masłem stopić na parze. Ostudzić. Dodać jajko, mąkę i wymieszać. Zrobić ciasto, które potem należy rozwałkować na grubość ok. 3 mm. Wykrawać gwiazdeczki. Smarować roztrzepanym jajkiem i posypać wiórkami kokosowymi. Dawać na brytfannę wysmarowaną masłem i piec w 180 st. przez 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    mniam=)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    mi by na pewno smakowały
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    mi takz eby smakowały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !