Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso mielone najlepiej przemielone dwa razy łączymy z jajkiem,namoczoną i dobrze wyciśniętą czerstwą bułką,drobno pokrojoną cebulką,(może być podsmażona na oleju),dwoma łyżkami bułki tartej.Doprawiamy wszystko do smaku solą i pieprzem.Formujemy klopsiki średniej wielkości.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super;;]]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne,mniam
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne, ostatnio coraz bardziej mam ochotę na duszone mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !