Sposób przygotowania

Twaróg (musi być dość gęsty i zwarty np.Almette) wymieszaj z pokrojonymi na drobno suszonymi pomidorami, posiekanym koperkiem i przyprawami. Śledzie odsącz z oleju, przekrój wzdłuż na pół. Zawiń śledzia, nałóż pastę i zepnij wykałaczką. Można udekorować z wierzchu pomidorkiem i koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takich jeszcze nie próbowałam. a jak ładnie podane :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Przepis zapisuję, zamierzam wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    wyglądają smakowicie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    cudnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ty to umiesz pięknie podać nawet śledzia!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !