Sposób przygotowania

Mąkę musimy zagnieść z jajkami. Dodajemy sczyptę soli i wodę- nie wiele, Ciasto musi byc dość twarde. Następnie tak przygotwane ciasto ja dziele na kilka części i formuję z nich kluski , ja je nazywam glizdami. Oczywiscie w ręku trzymamy ciasto i na stolnicy ruchem rąk robimy kluski.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !