Sposób przygotowania

Mięso z rosołu oddzielic od kości,Paprykę umyć i pokroić a natkę posiekać.Wszystkie składniki włożyć do rozdrabniacza lub blendera i zmiksować na jednolitą masę,dodając majonez i keczup.Pastę doprawić solą i pieprzem.
Podawać z pieczywem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do świezutkiego chlebka zapewne smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zabieram razem z naczyniem.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    naczynka mam 2 więc mogę się podzielic:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wiedziałam,że jesteś szczera....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super do chrupiącej bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawie wykorzystane mięso z rosołu,,
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna i ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Takie domowe pasty są najlepsze :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka pasta doskonała alternatywa dla wędlin
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł na mięso gotowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !