Sposób przygotowania

Szczypiorek, koperek i natkę drobno siekamy i dodajemy do reszty składników zagniatając ciasto; gładkie, elastyczne, delikatne. Formujemy np. rulony i kroimy na kawałki. Wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy parę chwil. Kluseczki odlewamy i podajemy z masłem ew z sosami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !