Sposób przygotowania

W rondelku rozpuszczamy margarynę, dodajemy cukier puder i kakao. Gdy składniki połączą się dodajemy pokruszone drobno herbatniki, a następnie galaretkę. Wafle układamy na folii spożywczej tak, żeby jeden nachodził na drugi. Wafle smarujemy gorącą masą tak, żeby zdążyły namięknąć. Na końcu układamy obrane banany i zawijamy na kształt rolady. Roladę zawijamy w folię i odstawiamy do zastygnięcia. Przygotowujemy polewę. W rondelku rozgrzewamy 3 łyżki margaryny, następnie dodajemy cukier puder. Gdy składniki połączą się dodajemy kakao. Tak przygotowaną polewą polewamy roladę. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    wygląda przepysznie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>:D</b>
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomita! i nazwa mi się podoba:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajnie wygląda, pomysłowo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    wygląda fantastycznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajnie wygląda
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda fantastycznie i pewnie równie dobrze smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    Fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ależ ona musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !