Sposób przygotowania

Pomarańcze obrać ze skórki i wyfiletować. masło z cukrem rozgrzać na patelni, chwilę smażyć następnie dodać kawalki pomarańczy. delikatnie mieszając chwilę podsmażyć, uważając by się nie przypaliły. Zdjąć z ognia i przelożyć na talerzyk, można je zjeść takie lub udekorować nimi deser.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ooo ciekawe...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bombowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Muszą być smaczne takie pomarańcze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !