Sposób przygotowania

Kremówkę ubić na sztywno z cukrem pudrem, dodać serek homogenizowany do smaku,( jak ktoś ma ochotę na kolorki, można pobawić się z barwnikami spożywczymi)
Rozrobioną żelatynę dodawać cieniutkim strumieniem i delikatnie wymieszać z masą.
Całość wylać do pojemników na żywność na grubość 2cm.
Do lodówki aż stężeje dobrze.
Następnie boki obkroić ciepłym nożem, lub zanurzyć na chwilkę pojemniki we wrzątki żeby masa ładnie wyskoczyła na deskę.
kroimy dowolne kostki lub inne kształty.
Czekoladę roztapiamy, przelewamy do woreczka, odcinamy małą dziurkę z rogu i dekorujemy kosteczki wg uznania :)
Można czekoladę posypać wiórkami lub posypką kolorową.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale fajne...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Racja, bardzo fajne, a jaka misterna dekoracja.
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    najbardziej ucieszyła się moja córka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale śliczne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    prześliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bajecznie lekko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    jakie piękne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !