Sposób przygotowania

Szpinak mrożony liście- rozmrozić.
Penne ugotować.
Cebulkę pokroić w kosteczkę i zeszklić, dodać rozmrożony szpinak i podsmażyć go.
Ser feta pokroić w grubą kostkę, oliwki w cząstki.
jak już szpinak fajnie się przesmaży dodać ser feta i oliwki, czosnek posiekany i przesmażyć razem, ale nie za długo żeby ser się nie rozleciał całkiem.
Na sam koniec zalać to śmietaną, doprawić do smaku i chwilę odparować.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ładnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    mniam, moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szpinak, oliwki i fetę.
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna, uwielbiam takie połączenia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    hmmm pyccha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !