Sposób przygotowania

Mak gotować 3 godziny, a później 2 razy przemielić. Z białek ubić pianę. Margarynę utrzeć z cukrem, A następnie dodać po jednym żółtku i ucierać, dodać mak zmielony, rodzynki, proszek do pieczenia i budyń. Później białka i olejek wszystko razem wymieszać i nałożyć na kruche ciasto. Na wierzch polać polewa

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię ciasto z makiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ależ makowy...super!:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !