Sposób przygotowania

Do miski wrzucamy mięso, jajko, pokrojoną w kosteczkę cebulę, majeranek, sól i pieprz i wyrabiamy masę na klopsiki. Formujemy malutkie klopsiki, obtaczamy je w mące i smażymy na oleju. Gdy klopsiki przestygną nadziewamy je na wykałaczki, nakładamy również po kosteczce sera, połówce pomidorka i oliwce. Składniki koreczków mogą być oczywiście dowolne, w zależności od gustu. W przepisie tym najważniejsze są klopsiki, dzięki którym koreczki są oryginalne i naprawdę pyszne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna kolacyjka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mógłbym jeść często
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie koreczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !