Sposób przygotowania

Szczupakowi odciąć głowę,wydłubać oczy brrrr - ja tego sama nigdy nie robię mam w domu specjalistę:) i ściągnąć skórę,starając się jej nie uszkodzić.Mięso oddzielić od kręgosłupa i przekręcić przez maszynkę wraz z małą cebulką i filetami rybnymi.Do tej masy wbić jajko,dodac kaszę manną i miękkie masło,doprawić przyprawami i wyrobic na gładką masę.
Skórę nasmarować olejem i napełnić farszem.Rybę po wierzchu posmarowac olejem i wstawic do piekarnika nagrzanego do 150-160 stopni na ok.50 minut,Na blaszkę kładziemy również głowę ryby posmarowaną olejem.Po upieczeniu i ostudzeniu rybe kroimy na porcje i ozdabiamy wg.własnego uznania.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jaka ryba...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja sie nie zdecydowałam by taką zrobić
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jejku , jejku ....ale wystrój ........pracy kosztowało ale jaki efekt !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mistrzostwo Świata ! Szczupak rewelacyjny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dziękuję bardzo, lubię pochwały:):):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    robię podobnie i naprawdę warto się trochę pomęczyć znika w oka mgnieniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepiękny szczupaczek,szkoda go jeść:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bałam się przygotowywania takich ryb, ale Twoja wygląda tak zachęcająco, że chyba kiedyś zrobię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super wygląda i na pewno tak smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no ja bym się nie odważyła,,wygląda świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Do odważnych świat należy - nie ma co się bać,trzeba próbować,to nic strasznego:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda niesamowicie efektownie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Piękny i na pewno pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    tak przygotowana ryba robi wrażenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię ją na wszystkie większe okazje,wydaje mi się,że już doszłam do wprawy do czego wszystkich zachęcam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !