Sposób przygotowania

Gruszki obrać i pokroić w plasterki. Wodę zagotować z cukrem. Dodać pokrojone gruszki i gotować do momentu aż będą szkliste. Dodać żurawinę, gotować na małym ogniu ok. 30-40 min. Przełożyć do słoików.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    na pewno pyszny, chętnie spróbowałabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna z żurawiną
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wspaniale polaczenei smakow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !