Sposób przygotowania

brokuły podzielic na rózyczki,ogonki pokroic w plasterki.Czosnek posiekać i udusic na goracym tłuszczu razm z ogonkami brokułów.Dolać bulion i gotować na małym ogniu ok 5 min.Dodać rózyczki i dalej gotować jeszcze 15 min.Płatki migdalowe zrumienić na suchej patelni.Łososia pokroić na paseczki.Zawartość bulionu zmiksować dodać śmietankę i doprawić Podawać migdałami i łososiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    broku?y pyszne i ?oso? te? Ca?o?? Super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !