Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Udka kurczęce myjemy, osuszamy i obieramy ze skórki. Obsypujemy przyprawą złocistą do kurczaka i kucharkiem w wersji uniwersalnej. Odstawiamy na ok godz. Układamy w naczyniu żaroodpornym.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bledziutki, biedaczek...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Bladziutki z dwóch powodów: po -1- skórka jest zdjęta, wiec zeby miesko sie zrobilo rumiane, musiało by się wysuszyć i podpiec, a wówczas nie byłoby smaczne i soczyste. Po -2- to jest zdjęcie, które też do pewnego stopnia zniekształca kolory, zresztą każdy monitor też zmienia kolory.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    bardzo lubie takie dania
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !