Sposób przygotowania

Kawałki karpia skrapiamy sokiem z cytryny, a następnie solimy. Odstawiamy na ok godz. Jajko lekko rozbijamy z odrobiną soli. Karpia moczymy w jajku, a następnie w bułce i smażymy na małym ogniu na masełku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na święta niezastąpiony :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię karpia
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    u mnie też na karp wigilię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !