Sposób przygotowania

CIASTO: W niewielkiej ilości mleka rozpuścić drożdże. Dać do miski. Dodać jajko, cukier i resztę mleka. Wymieszać, następnie dodać mąkę, (ile weźmie) i roztopioną margarynę. Wyłożyć na wysmarowaną masłem brytfannę.

SER: masło utrzeć, dodać cukier i cukier wanilinowy, żółtka, następnie dodawać ser, budyń i pianę ubita z białek. Utrzeć porządnie. Wylać na ciasto. Piec ok. 50 minut w 180 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    całkiem smaczny
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !