Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać marchewkę startą na tarce o grubych oczkach. Poddusić 10 minut. Dodać pangę pokrojoną w plasterki, dodać przyprawy i dusić aż sok wyparuje. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię ryby.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna i pożywna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna i pożywna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nie przepadam za pangą ale przepis super
  • -1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna i delikatna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !