Sposób przygotowania

Seler obieramy o kroimy w plastry. Następnie gotujemy około 15 min. Odcedzamy. Na końcu polać zarumieniona na patelni bułka tartą. Posolić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie pomyślała bym o takim daniu, a może być ok
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !