Sposób przygotowania

ŚLIWKI GOTUJEMY W OKOŁO 1 LITRZE WODY TAK ABY BYŁY CALE ZAKRYTE NAWET MOŻE BYĆ PONAD ŚLIWKI. DODAJEMY CUKIER I PŁASKĄ ŁYŻECZKĘ KWASKU CYTRYNOWEGO. CAŁOŚĆ GOTUJEMY NA WOLNYM OGNIU TAK ABY ROZPUŚCIŁ SIĘ CUKIER. W MIĘDZY CZASIE PRZYGOTOWUJMEY KARMEL : DWIE ŁYŻECZKI CUKRU PRZYPALMY NA PATELNI BĄDŹ W RONDELKU. DODAJEMY KARMEL DO ŚLIWEK. NA KONIEC GOTOWANIA SOSU DODAJEM DWIE ŁYŻKI MĄKI ROZMIESZANE Z WODĄ I ZAGĘSZCZAMY SOS I JESZCZE CHWILKĘ GOTUJEMY. NASTĘPNIE GOTUJEMY RYŻ WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU I TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM POLEWAMY RYŻ.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mniam mniam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię atki ryż
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    na słodko bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !