Sposób przygotowania

Schłodzoną śmietankę ubić z cukrem,dodać serek,likier i sok z cytryny.Po ubiciu dodać do masy pokruszone beziki,wymieszać i przełożyć do pucharków.Schłodzić przez 2-3godz.Listki mięty porwać na drobne kawałki i delikatnie wymieszać z jagodami.Przed podaniem nałożyć jagody z miętą do każdego pucharka na wierzch

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawe nutki mięty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !