Sposób przygotowania

Oczyszczony agrest gotujemy razem z wanilią na małym ogniu pod przykrywką, przez 10 minut. Po upływie tego czasu przecieramy całość przez sito, po czym dodajemy śmietanę i miód. Mus łączymy z rozpuszczoną w niepełnej szklance ciepłej wody żelatyną. Całość wstawiamy do lodówki do lekkiego stężenia. Z białek ubijamy sztywną pianę, a następnie mieszamy ją z galaretką, zanim całkowicie stężeje. Schłodzony deser podajemy w pucharkach.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !