Sposób przygotowania

Na blachę do pieczenia wlej oliwę . Wsyp migdały i podrzuć kilkakrotnie , aby dokładnie pokryły się oliwą .Równomiernie rozłóż je na blasze . Kilkakrotnie podrzucając , opiekaj przez 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 st. C , aż staną się jasnobrązowe . Osącz na papierowym ręczniku i przesyp do miski .Kiedy migdały będą jeszcze ciepłe , posyp je obficie solą morską oraz papryką . Podrzuć kilkakrotnie , aby dokładnie się pokryły przyprawami .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !