Sposób przygotowania

Wszystkie konserwowe warzywa dobrze odcedzamy na sitku. Paprykę i ogórki kroimy w kostkę.
Z majonezu, soli, pieprzu i przeciśniętego (lub posiekanego) czosnku przygotowujemy dip do sałatki. Czosnku musi być dużo by sałatka miała ostry, wyrazisty smak.
Wszystkie warzywa wrzucamy do miski i zalewamy dipem wszystko dobrze mieszając.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zjad?abym to
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Samo zdrowie!.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny przepis:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mmm.. taka sama robię;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !