Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy według własnego przepisu.Rzopuszczamy czekolady z mlekiem.Banany wykładamy na biszkopt,zalewamy czekoladą. Śmietanę kremówkę ubijamy,dodajemy cukier waniliowy i dalej ubijamy,dodajemy żelatynę rozpuszczoną w odrobinie wody. Wykładamy na banany z czekoladą i wstawiamy do lodówki na około godzinę. Dekorujemy płatkami czekoladowymi i/lub listkami. Pycha!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    banan rządzi w polskiej kuchni :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ślicznie to wygląda kolorystycznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super robię podobne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !