Sposób przygotowania

Imbir obierz i utrzyj , cytrynę opłucz , wyciśnij z niej sok , a z połowy zetrzyj skórkę . Do soku z cytryny dodaj sól, pieprz , miód , imbir , startą skórkę i oliwę z oliwek . Ser tofu pokrój w kostkę . Tofu i żurawiny włóż do miski i polej marynatą . Odstaw na 15 minut . Fasolkę opłucz i ewentualnie potnij na mniejsze kawałki . Gotuj w posolonej wodzie przez 10-12 minut . Ugotowaną fasolkę odcedź i pozostaw , aby obeschła . Pomidorki opłucz i pokrój w trójkąty . Orzechy rozdrobnij i podsmaż bez tłuszczu . Fasolkę , pomidory i orzechy dodaj do tofu i żurawin . Dopraw solą i pieprzem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    super smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !