Sposób przygotowania

Pieczarki umyj i osusz . Odkrój trzony przy samym kapeluszu . Oliwę rozgrzej na patelni wrzuć czosnek o chwilę smaż , dodaj pieczarki i , mieszając , smaż , aż wchłoną tłuszcz . Zmniejsz płomień , smaż 5 minut , aż sok odparuje . Skrop sokiem z cytryny , dopraw solą i pieprzem , dodaj natkę , smaż przez minutę .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    mniam mniam
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !