Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę poddusić na gorącym maśle i ostudzić.
Dodać posiekane jajka, bułkę tartą, śmietanę, surowe jajko i koperek. Doprawić do smaku (farsz powinien być pikantny). Farszem posmarować naleśniki, złożyć, zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na oleju z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne zrobiłam oto efekt
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    no takich to jeszcze nie jadłam. muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    hmmm smakowicie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !