Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie umyć i ugotować w mundurkach do miękkości.Ostudzić, przekrajać na pół i wydrążyć miąższ. Kiełbaskę i ogórki pokroić w kosteczkę.Nadziać ziemniaczki i posypać gałka muszkatołową.Polać ketchupem.na wierzch posypać koperkiem.Udekorować pokrojonym pomidorem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wyglądają świetnie - fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ładnie kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    WiktoriaGotuje

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !