Sposób przygotowania

Grzyby namaczamy na noc, gotujemy do miękkości. Kapustę gotujemy, odciskamy i siekamy drobno razem z grzybami. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na gorącym oleju. Gdy lekko się zarumieni wrzucamy kapustę i grzyby i chwilę smażymy. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem. Tak zrobiony farsz nakładamy na naleśnik i składamy, tak aby powstały krokiety. Każdą sztukę panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na patelni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam krokiety z kapustą! Mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takie krokiety są najlepsze!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Skoter

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !