Sposób przygotowania

Czosnek rozgnieśc a cebulę pokroić w kostkę. Mięso mielone usmażyć z cebulą i czosnkiem. Pomidory umyć, ściąć z nich wierzchy i wydrążyć środki. Zagotować pół litra wody z kostką rosołową, koncentratem pomidorowym i wydrążonym z pomidorów miąższem. Wymieszać i gotować przez ok. 2 minuty. Pomidory napełnić farszem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem i posypać serem. Piec ok. 20 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi bardzo apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !