Sposób przygotowania

Korniszony kroimy w drobna kostkę .Oliwki kroimy także dosć drobno. Kukurydze odcedzamy .Pomidora kroimy w kostkę.Robimy sos. Musztardę francuską mieszamy z miodem i octem jabłkowym . Mieszamy .dodajemy do sałatki.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy zimną
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    świetnie wygląda ta sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Rewelacyjna musi być sałatka.a ta mieszanka miodu z musztardą francuską-moja ulubiona i do tego ocet-mniam! Super sos bez octu jako dipping do kurczaczków panierowanych lub pieczonej ryby!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Rewelacyjna musi być sałatka.a ta mieszanka miodu z musztardą francuską-moja ulubiona i do tego ocet-mniam! Super sos bez octu jako dipping do kurczaczków panierowanych lub pieczonej ryby!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Rewelacyjna musi być sałatka.a ta mieszanka miodu z musztardą francuską-moja ulubiona i do tego ocet-mniam! Super sos bez octu jako dipping do kurczaczków panierowanych lub pieczonej ryby!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !