Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kaczki w miodowo-musztardowej marynacie
Kroki postępowania
Podawać z dodatkami wg. uznania. Ja najbardziej lubię z sałatką z fasoli (przepis w mojej księdze)
miód prawdziwy | 0,5 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 2-3 łyżki |
sos sojowy ciemny | 5 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
pierś z kaczki | ze skórą szt. |
tymianek | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: