Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Umyte i osuszone mięso dokładnie nacieramy solą, papryką i majerankiem, na koniec posypujemy z każdej strony mieszanką ziół i przypraw. Skrapiamy olejem i wkładamy do lodówki na noc.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Oj, ale bym kawałeczek skosztowała.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wykwintny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Już jestem fanką Twojego mięska :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    ale smakowicie wyglada to mięso
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zaiste świąteczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !