Sposób przygotowania

Golonki obmyć, wysuszyć. Natrzeć oliwą, przyprawami, zgniecionym czosnkiem. Odstawić na poł godziny. Piec w rękawie ok 60 min w temp 180 stopni. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i to jest mięsko .... :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    rewelacja!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda pysznie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !