Sposób przygotowania

zschab rozbijamy i nacieramy czosnkiem pozstawiamy na godzine. Z piwa mąki i jajek robimy gesto masę i maczamy mięso na końcu w bułce smazymy na oleju na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    ciekawe, na pewno wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pyszne;) Mąż byłby zadowolony:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !