Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, białka ubić na sztywno. Stopniowo mieszać z przesianą mąką i proszkiem do pieczenia. Na końcu dodać pianę i aromat delikatnie wymieszać. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Piec ok. 30 min. W 180 stopniach. Polewa: margarynę rozpuścić, dodać cukier i kakao dokładnie wymieszać, gotować na małym ogniu aż zacznie gęstnieć. Po ostudzeniu biszkoptu powykrajać kwadraciki i kwadraty z biszkoptu i obtaczać w polewie. Wstawić do lodówki do zastygnięcia polewy. Krem: zrobić według przepisu na opakowaniu i ozdobić według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    bajkowe! gratuluje talentu
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ładne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    prze?liczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    piękne cuda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    piękne cuda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !