Sposób przygotowania

Scham umyć, osuszyć. Długim nożem zrobić otwór przez środek. Nadziać śliwkami. Czosnek i cebule pokroić, połączyć z olejem i przyprawami. Powstałą marynatą natrzeć mięso. Odtsawić do lodówki na godzinę. Piec w rękawie w temp. 200 st min godzinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda fantastycznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Apetycznie wygląda. Bardzo lubię mięsa z dodatkiem owoców.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetnie Ci wyszedł, uwielbiam taki schabik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne mięsko
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacja
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mój ulubiony sposób przygotowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !