Sposób przygotowania

Ser rozgnieść widelcem, dodać kminek i pozostałe składniki.Wymieszać dokładnie.Należy odstawić pod przykryciem na kilka godzin do lodówki.Można przed podaniem posypać dowolnymi ziołami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    szybko,zdrowo i smacznie
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    A czy może być zwykły twaróg od krówki?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zaciekawiło mnie to piwo- muszę sprawdzić smak.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    syper
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !