Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kaszę gryczaną gotujemy na sypko, dodajemy podsmażoną na maśle cebulkę. .


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię takie pierogi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    A ja jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jakoś nigdy nie mogłam się przekonać do pierogów z kaszą... A szkoda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze zrobic, bo slyszalam, ze sa pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !