Sposób przygotowania

Jajka ugotować w lekko osolonej wodzie, ostudzić, obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyciągnąć łyżeczką żółtka, utrzeć je z majonezem, polać sokiem z cytryny. Tuńczyka rozgnieść, oliwki zmiksować , plasterki salami pokroić na bardzo małe kawałki. Przygotowany farsz wymieszać i wypełnić każdą połówkę jajka. Wierzch farszu udekorować posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    ale narobiłeś mi apetytu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Długo nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !