Składniki:
cielęcina bez kości | 1 kg |
słonina | 15 dag |
marchewka | 50 dag |
seler mały | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
estragon | 1 łyżeczka |
bulion | 2 szklanki |
tymianek | 1 (posiekany) |
szalotka | 6 szt |
cielęcina bez kości | 1 kg |
słonina | 15 dag |
marchewka | 50 dag |
seler mały | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
estragon | 1 łyżeczka |
bulion | 2 szklanki |
tymianek | 1 (posiekany) |
szalotka | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: